Alia's FotoPage

By: alizabakrin Alia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Jul-2008 12:07 Email | Share | | Bookmark
edisi ke-2 bercuti di LANGKAWI

ON THE WAY TO KILIM GEOFOREST PARK
 
 
View all 51 photos...
asalnya kita orang nak g naik CABLE CAR ngan adik_2 dan anak_2 kembar KAK NIRA... tapi malangnya ditutup coz hujan kat atas sana xbleh naik bahaya jadi tukar plan kita orang g KILIM GEOFOREST PARK...naik bot pusing pusing pulau & singgah kat SANGKAR IKAN, EAGLE FEDDING & GUA KELAWAR....


Thursday, 17-Jul-2008 17:24 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 57 photos...
gambar masa cuti sek.. baru2 ni...p lg bercuti kat Pulau Langkawi...Langkawi Bird Park ...


Wednesday, 16-Jul-2008 21:21 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 33 photos...
ni masa p bercuti kat pulau langkawi...bln...brapa entah x ingat dah..


Wednesday, 16-Jul-2008 20:56 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 12 photos...
lama x update ni gambar zaman mana ntah... baru nak letak...time ni rajin. la katakan...


Saturday, 1-Dec-2007 07:21 Email | Share | | Bookmark


kengkadang aku pun ada juga nak bertukar jadi NARUTO SHIPPUUDEN ni bila naik angin....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net